Loof | Aanbod

immopoint
immopoint
image-text
Park Nolf

Park Nolf

In residentie Park Nolf is een exclusieve woonervaring een understatement. De residentie omvat 4 luxueuze parkvilla-gebouwen, bestaande uit 59 parkappartementen van 94 tot 188 m². De ruime 1-, 2- of 3- slaapkamerappartementen stralen een grandeur uit dankzij hun hoge plafonds.

Vanop een zeer ruim terras, van 23 tot 46 m², met dubbele oriëntatie geniet je van een adembenemend uitzicht op de groene parkomgeving. Het serviceniveau is eveneens ongeëvenaard, aangezien Park Nolf de perfecte balans biedt tussen stijl, comfort en extra voorzieningen.

Dit niveau omvat een luxueuze en royale inkomhal en een fietsenstalling op de begane grond, evenals diverse collectieve ruimtes. Denk daarbij aan een fitnessruimte, yogazaal, coworking space en ontmoetingsplek. Ten slotte beschikt Park Nolf over geklimatiseerde wijnkelders, die jouw wijncollectie achter slot en grendel bewaren.

image-text
Gloriëtte

Gloriëtte

Ervaar het wonen in weelderig groen. Residentie Gloriëtte biedt een harmonie tussen veelzijdigheid en elegantie.

Naast 36 appartementen van 65 tot 100 m² en 5 duplexwoningen van 160 tot 170 m², vind je er ook 1.400 m² aan winkelplezier in je directe omgeving. Bovendien ontsnap je dankzij je daktuin aan de stadsdrukte en geniet je er volop van een rustgevend panorama.

De grootste troef? Een binnentuin van 500 m² verwelkomt je in een symbiose van groen middenin de stedelijke dynamiek.

In de inkomhal van residentie Gloriëtte vind je een slimme pakketbrievenbus die het leveren en ophalen van pakketten automatiseert.

text-image
text-image
Troeven

Meer dan wonen alleen

Terrassen die verrassen

Gigantische terrassen met dubbele oriëntatie, voor een lichtrijk appartement en uitgestrekt uitzicht over het landschap.

Duurzaamheid

Zonnepanelen, circulair water en geothermie vormen de duurzame krachten achter onze BEN-gebouwen. Met die installaties beperken we het energieverbruik tot een absoluut minimum.

Parktuin

Een bewonderenswaardige parktuin met exceptionele panorama’s, die je uitnodigen om te ontsnappen aan de stadsdynamiek.

Extra Voorzieningen

Gemeenschappelijke ruimtes waar je o.a. terecht kan om te sporten of voor wie een inspirerende werkplek nodig heeft, staat er een coworking space ter beschikking.

Harmonieus wonen
01
Harmonieus wonen
Interieur
02
Interieur
Eigen wijnkelder
03
Eigen wijnkelder
Panoramisch uitzicht
04
Panoramisch uitzicht
Yogastudio
05
Yogastudio
Zicht op Parktuin
06
Zicht op Parktuin
Coworking space
07
Coworking space
08
09
1 9